در شش ماهه اول سال :
تولید 12 هزار تن گوشت مرغ در مرغداریهای خراسان جنوبی
12هزار و 852 تن گوشت مرغ، نیمه نخست امسال با نظارت کارشناسان دامپزشکی در مرغداریهای خراسان جنوبی تولید شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی دکتر محمد اصغرزاده مدیرکل دامپزشکی استان گفت: این مقدار گوشت از کشتار 6 میلیون و 689 هزار و 889 قطعه مرغ تولید شد.
محمد اصغرزاده افزود: در این مدت 15 میلیون و 279 هزار و 917 قطعه جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ در استان انجام شد.
وی دوره پرورش مرغ در واحدهای پرورشی را ۴۵ روز اعلام کرد و گفت: به طور میانگین هر واحد مرغداری در سال ۳تا۴ دوره جوجه ریزی دارد.
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: مرغ تولیدی مازاد بر نیاز داخل استان به استانهای همجوار ارسال میشود.
وی افزود: هم اکنون مرغ تولید شده در واحدهای مرغداری استان در ۳کشتارگاه طیور در شهرستانهای بیرجند و قاین کشتار میشوند.
هم اکنون 789 واحد مرغداری گوشتی و 49 واحد مرغداری تخم گذار و 18 واحد پولت در خراسان جنوبی فعال است.
Leave a Comments