آغاز عملیات اجرایی طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در 38 کشتارگاه رتبه A و A+ همزمان بصورت ویدیوکنفرانس در 14 استان کشور به مناسبت 14 مهر در شهرستان میاندوآب
آغاز عملیات اجرایی طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ با حضور معاون سلامت ، رئیس شبکه دامپزشکی ، فرماندار و مسئولین شهرستانی ، همزمان بصورت ویدیوکنفرانس و در حضور مسئولان سازمان دامپزشکی کشور، خبرنگاران، مدیران و مقامات 14 استان کشور در مراسم گرامیداشت 14 مهر روز ملی دامپزشکی در کشتارگاه سمین بال شهرستان میاندوآب کلید زده شد .
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ و رتبه بندی کشتارگاههای طیور که همزمان در 33 کشتارگاه در کشور و در استان آذربایجان غربی در کشتارگاه سمین بال شهرستان میاندواب طی مراسمی که به مناسبت گرامیداشت 14 مهر روز ملی دامپزشکی بر گزار گشد با حضور معاون سلامت ، رئیس شبکه دامپزشکی ، فرماندار و مسئولین شهرستانی همزمان بصورت ویدیوکنفرانس و در حضور مسئولان سازمان دامپزشکی کشور، خبرنگاران، مدیران و مقامات 14 استان کشور کلید زده شد .
دکتر سید غلامرضا ملکی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی در حاشیه این مراسم با اشاره به اینکه در این طرح کشتارگاههای طیور صنعتی استان بر اساس 3 لیبلA+،A و B رتبه بندی می شوند که بسته به تاسیسات کشتارگاه و تجهیزات مطلوب تر و نتیجتاً گوشت با کیفیت بهتری در اختیار مصرف کنندگان قرار خواهد گرفت.
دکتر ملکی گفت : این طرح با هدف تقویت نظارت بر اعمال سامانههای بهداشتی در کشتارگاهها و مراکز بسته بندی فرآوردههای خوراکی طیور، ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ و تضمین سلامت محصولات استحصالی نهایی و کاهش ضایعات بهداشتی از امروز در این استان اجرایی شد.
مرغ واجد گرید A+ به محصولی اطلاق می گردد که طیور زنده از واحد ها پرورشی مرغ عاری از عوامل بیماریزا مشمول برنامه کنترل و مراقبت بیماری سازمان ، واحدهای پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک تهیه خوراک از واحد های پرورشی مرغ تامین کننده طیور کشتاری از کارخانجات مجاز و معتبر رتبه A و واحد های پرورش که سامانه بهداشتی پرورشی HACCP را اعمال کرده اند همچنین در کشتارگاه مرغ سایز بندی شده اند با محدوه وزنی1 کیلو 300 گرم و 2 کیلو گرم و حد اکثر دوره پرورشی 42 روزه مد نظر می باشد .
Leave a Comments