در رقابت با 65 بانوی برتر و 200 بنگاه اقتصادی مطرح از سراسر جهان،
یک دامپزشک ایرانی برنده جایزه جهانی «بانوی پیشرو» شد
دکتر غزال نعمتی، مدیر کشاورزی یک شرکت صنایع غذایی سرشناس سرمایهگذار در ایران در جریان سومین دوره مراسم جهانی «زنان پیشرو در مسیر توسعه پایدار»، برنده جایزه زن برتر شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، در جریان مراسمی که مهرماه هر سال زیر نظر سازمان بینالمللی توسعه پایدار کسبوکارها (World Business Council for Sustainable Development) در لیسبون پرتغال برگزار میشود، جایزه برترین و پیشروترین فرد به یک بانوی ایرانی تعلق گرفت.
این جایزه بهواسطه مدیریت، برنامهریزی و اجرای پروژه رایز در یکی از شرکتهای صنایع غذایی خارجی که سالهاست در استان قزوین ایران در حوزه صنایع غذایی از جمله تولید شیر خشک سرمایهگذاری مستقیم داشته است، به دکتر غزال نعمتی، مدیر کنونی بخش کشاورزی این شرکت اهدا شد. وی که دانشآموخته دکترای رشته بهداشت و کنترل مواد غذایی و دانشآموخته دامپزشکی از دانشگاه تهران است، در رقابت با 65 بانوی برتر و 200 بنگاه اقتصادی مطرح از سراسر جهان، به این عنوان دست پیدا کرده است.
دستاوردهای پروژه رایز که با هدف افزایش استاندارد شیر خام کشور، بالابردن سطح کیفی شیر تولید داخل و پایداری زیستمحیطی اجرا شد؛ چندی پیش پس از حدود 3 سال تلاش، با حضور مقامات دولتی و اصحاب رسانه جشن گرفته شد.
عنوان جایزه فوق، همهساله از سال 2017 پس از بررسی نقش رهبری غیرقابلانکار بانوان موفق در شرکتهای بزرگ جهانی، به آن دسته از مدیران این شرکتها که در راستای اهداف جهانی توسعه پایدار، فعالیت الهامبخش و موفقی داشتهاند اهدا و از آنان تقدیر میشود.
هدفگذاری سازمان WBCSD ، تلاش برای افزایش تعداد بانوان شاغل در رده مدیران بالارتبه با همکاری کسب وکارهای بزرگ در سراسر جهان است.
این مراسم در 5 بخش داوری شد و در پایان دکتر نعمتی پس از اعلام بهعنوان برنده بهترین جایزه در ردهبندی Next Gene، جایزه خود را از هیئت داوران دریافت کرد.
لازم به ذکر است با انجام پروژه رایز و با همکاری دامداریهای بزرگ استان قزوین، کلیه مراحل تولید شیرخام از مراتع و زمین های کشاورزی، تغذیه دامها و نحوه رسیدگی تحت نظر قرار گرفت و با این پروژه، شیر خام تولیدی در واحدهای دامداری همکار پروژه، تبدیل به یکی از با کیفیتترین شیرهای خام گردید که از آن برای تولید شیر خشک نوزاد استفاده شد.
Leave a Comments